Harmonia maalauskoulut

koko päivän intensiivikurssit (8h)

Pelko pois ja pensseli heilumaan!

Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla. Maalauskouluihin voi osallistua missä järjestyksessä tahansa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Opetus tapahtuu pienryhmässä sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkasen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Sonja Hukkasella on takanaan yli 25 vuoden kokemus erikoispintojen toteuttamisesta.

Koulutukset järjestetään joko Sisustuskoulu Harmonian viihtyisissä tiloissa Helsingin Käpylässä (Helmiäismaalit ja Struktuuripinnat)  tai Rivedilin maahantuojan, Decos Oy:n showroomilla Klaukkalassa. 

Tervetuloa mukaan oppimaan ja viihtymään!

Harmonia Maalauskoulut

Maalauskoulu: Rivedil Efektimaalit

Su 3.3.2024 klo 10-17 (8h)

Koulutuspaikka: Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

Rivedilin Efektimaalaus-kurssilla tutustutaan Rivedilin Sahara- ja Rivedilin Persia -tuoteperheisiin ja harjoitellaan efektimaalipintojen toteutusta käytännössä. Kurssilla opit maalaamaan näyttäviä tekniikoita, jotka ovat helppoja ja yksinkertaisia työstää. Saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen kaikkien pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan erilaisia efektipintoja ja saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. 

Viimeistellyt pinnat voivat olla karkeita tai sileitä, kiiltäviä tai metallin hohtoisia. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä. 

Rivedil on yksi maailman johtavia laadukkaiden erikoismaalien ja valmistajista. Tuotteet soveltuvat yksityiskoteihin sekä julkisiin tiloihin. Kurssiin kuuluu laadukas ja kattava työvälinesetti , jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin.

Maalauskoulu: Rivedil Deluxe

Su 26.5.2024 klo 10-17 (8h)

Koulutuspaikka: Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

Kurssilla tutustutaan Rivedilin näyttäviin erikoipintoihin ja harjoitellaan niiden toteutusta käytännössä. Saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan erilaisia ja saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä. 

Rivedil on yksi maailman johtavia laadukkaiden erikoismaalien ja -laastien valmistajista. Kokoelman korkeatasoisilla sisustuslaasteilla ja -maaleilla on jokaisella oma luonteensa. Kurssiin kuuluu laadukas ja kattava työvälinesetti, jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin.

Maalauskoulu: Helmiäismaalit

Su 6.10.2024 (8h) klo 10-17

Koulutuspaikka: Sisustuskoulu Harmonia, Käpyläntie 4, Helsinki

Kurssilla tutustutaan helmiäismaaleihin ja helmiäislasyyreihin sekä erilasiin erikoismaalaustekniikoihin. Kurssilla opit itse maalaamaan erilaisia helmiäispintoja ja saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön.  

Kurssin päätteeksi saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Kaikki kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia & myrkyttömiä. 

Kurssiin kuuluu laadukas ja kattava työvälinesetti, jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin.

Maalauskoulu: Struktuuripinnat

Su 3.11.2024 (8h) klo 10-17 

Koulutuspaikka: Sisustuskoulu Harmonia, Käpyläntie 4, Helsinki

Kurssilla tutustutaan erilaisiin struktuuripintoihin, kivenmukailuun sekä erilasiin erikoismaalaustekniikoihin. Kurssilla opit itse maalaamaan erilaisia struktuuripintoja ja saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön. Kurssi sisältää monia tekniikoita, joita voi yhdistää toisiinsa. 

Kurssin päätteeksi saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Kaikki kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia & myrkyttömiä. 

Kurssiin kuuluu laadukas ja kattava työvälinesetti, jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin.

lisätiedot

Kouluttaja:

Maalauskouluissa kouluttajana toimii Sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkanen Sisustuskoulu Harmoniasta. Sonja Hukkasella on takanaan yli 25 vuoden kokemus erikoispintojen toteuttamisesta sekä erikoismaalauksen opettamisesta. Harmonian Maalauskouluja on järjestetty jo yli 10 vuoden ajan.

 

Maalauskoulujen hinta

150 e/hlö / Maalauskoulu (8h) + erikoismaalausvälinesetti 80 e (hinnat sis. alv 24%) 

 Kurssilla tarvitset erikoismaalausvälinesetin (80 e), jonka avulla toteutat kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin. Erikoismaalausvälineet jaetaan kaikille osallistujille kurssin alussa ja ne ovat henkilökohtaisia.

Maalauskoulun hinta sisältää  koulutuksessa käytettävät materiaalit, maalausohjeet sekä värikartat ja esitteet kaikista kurssilla käytettävistä tuotteista.

Maalauskouluihin sisältyy myös aamu- ja iltapäiväkahvit & pullat tai pikkuleivät.

 

Ilmoittaudu mukaan Maalauskouluun

Lähetä omat yhteystietosi (nimi, postitusosoite ja puh) sähköpostitse: sonja.ikonen@harmoniadesign.fi, niin saat kurssimaksun, jolla varmistat oman paikkasi Maalauskouluun.