Maalauskoulu

RIVEDIL DELUXE

Tämä kurssi toteutetaan yhteistyössä Decos Oy:n ja Sisustuskoulu Harmonian kanssa.

Su 26.5.2024 klo 10-17 (8h)

Koulutuspaikka: Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

Rivedil Super Brilliant on matta erikoismaali kimalteella. Tässä mattapintaisessa sisustusmaalissa on, nimensä veroisesti, todella paljon kimalletta joukossa. Pinta elää valon mukaan ja myöskin kimalteet näkyvät sen mukaan, miten valo osuu pintaan. Kimalteet tulevat erikseen, joten niiden määrää voidaan säätää. Materiaalin pinta on miellyttävän kangasmainen. Tällä materiaalilla voit luoda helposti ylellisiä yksityiskohtia kotiisi.
Super Brilliant erikoismaalista löytyy herkullisia värivaihtoehto-ja. Tuotteeseen voi valita joko kulta tai hopea kimalteen. Tämä materiaali soveltuu niin yksityiskoteihin kuin julkisiin kohteisiin.

Rivedil Sinfonia helmiäisstucco on mattapintainen materiaali, mutta hohtaa metallisena valon osuessa sen pintaan. Sinfonia on pinnaltaan hienostuneen alcantaramainen. Sen pinnassa on sävyjen vaihtelua, johtuen lasta-asennuksesta sekä hohteisuudesta.
Sinfonia helmiäisstuccoa löytyy kahta eri metallin hohdetta. Sinfonia Silver materiaalin pinta hohtaa hopeisena valon osuessa sen pintaan. Sinfonia Gold pinta hohtaa kultaisena

Rivedil Terre D’Italia Rouge on erikoismaali, jonka pinnassa on metallinen hohde ja se saa aikaan patinoituneen, rustiikkisen ilmeen seinäpinnoille. Lopputulos muistuttaa hieman kiveä. Tämä näyttävä sisustusmaali on helppo asentaa ja se soveltuu useimmille pinnoille.
Rouge erikoismaalista on kaksi eri versiota; Rouge ja Rouge Slim. Slim versiossa pigmenttipiskot ovat pienemmät ja pinnasta tulee hieman rauhallisempi. Materiaaliin lisätään joko hopea tai kulta kimalletta, antamaan metallista ilmettä. Perinteisessä Rouge erikoismaalissa materiaalipiskot ovat aina tummia ja tästä syystä vaaleat sävyt eivät ole mahdollisia.

Sisältö

Opetus tapahtuu pienryhmässä sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkasen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Sonjalla on takanaan yli 25 vuoden kokemus erikoispintojen toteuttamisesta.
Kurssilla tutustutaan kolmeen Rivedilin erikoismaaliin; Super Brilliant, Sinfonia ja Rouge ja harjoitellaan erilaisten pintojen toteutusta käytännössä. Saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan 6 erilaista erikoispintaa ja saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Viimeistellyt pinnat voivat olla karkeita tai sileitä, kiiltäviä tai metallin hohtoisia. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä. Rivedil on yksi maailman johtavia laadukkaiden erikoismaalien ja valmistajista.

MATERIAALIT

Koulutuksen hintaan sisältyy käytettävät materiaalit, maalausohjeet sekä upeat aidoilla materiaaleilla tehdyt värikartat kaikista kurssilla käytettävistä tuotteista. Lisäksi saat mukaasi kaikki tekemäsi (6 kpl ) erikoispintamallit.

KENELLE

Aiempaa kokemusta tai osallistumista aiemmille kursseille ei tarvitse olla. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Vähintään 8 henkilöä.

PAIKKA

Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

HINTA

150 €/ henkilö + erikoistyövälinepaketti (80 €). Hinta sisältää myös aamu- ja iltapäiväkahvit & pullat tai pikkuleivät. (sis. Alv 24%)

KOULUTTAJA

Sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkanen. Sonjalla on takanaan yli 25 vuoden kokemus erikoispintojen toteuttamisesta.

 

Ilmoittautuminen

Sähköpostitse: sonja.ikonen@harmoniadesign.fi

Lähetä omat yhteystietosi (nimi, postitusosoite ja puh) sähköpostitse, niin saat kurssimaksun, jolla varmistat paikkasi kurssille.

Kurssilaisten erikoisalennus

Kurssin käyneet saavat 15% alennuksen seuraavasta kertaostosta. Alennus voimassa 4 kuukautta kurssipäivästä ja se voidaan käyttää vain Decos Oy:stä ostettaessa.