Haku koulutukseen

sisustussuunnittelun
koulutus

Ammattiin valmistava pienryhmäkoulutus

HARMONIA Designin kehittämä pienryhmäkoulutus on tehokkain sisustussuunnittelijan ammattiin johtava koulutusmuoto – valmistut sisustussuunnittelijaksi 11 kuukaudessa.

Pienryhmässä järjestettävä Sisustussuunnittelijan koulutus on yksilöllisin ja käytännönläheisin tapa opiskella sisustussuunnittelua – Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa opiskelu järjestään pienryhmässä, johon otetaan vain 14 opiskelijaa.

Kuka voi hakea koulutukseen?

Harmonia Sisustuskoulun yksilöllinen Sisustussuunnittelijan koulutus sopii kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Aiempia opintoja tai kokemusta ei vaadita, sillä pienryhmässä jokaisen tarpeet pystytään ottamaan huomioon yksilöllisesti – pienessä ryhmässä opettajalla riittää aikaa ja huomiota jokaiselle ja kaikki sisustussuunnittelijaksi opiskelevat saavat yksilöllistä ohjausta ja henkilökohtaista opetusta.

Yksilöllistä sisustusalan koulutusta kaipaavia on yhä enemmän ja pienryhmän koulutuspaikat täyttyvät yhä nopeammin. Koulutukseen kannattaa hakea heti kun haku on käynnistynyt.

Mitä sisustussunnittelijan koulutus maksaa?

Sisustuskoulu Harmoniassa maksuvaihtoehdot ovat joustavia: voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan ja maksaa koulutuksesi kertamaksulla, 1-4 erässä tai kuukausimaksuina.

Koulutuksen aloituspaikat varataan henkilökohtaisella varausmaksulla (250 €), joka maksetaan kun opiskelija saa koulutuspaikan pienryhmässä. Kun henkilökohtainen varausmaksu (250 €) on maksettu, koulutuksen voi maksaa:

 

Kertamaksuna maksettuna sisustussuunnittelijan koulutuksen kokonaishinta on 3400 euroa. Jos koulutus maksetaan useammassa erässä, jokaiseen erään lisätään noin 10 euron käsittelymaksu.

Sinun ei tarvitse ostaa mitään tarvikkeita itse.

Sisustussuunnittelijan koulutuksen hintaan sisältyvät kaikki opinnoissa tarvittavat tarvikkeet ja piirustusvälineet. Harmonia Sisustuskoulun opiskelijat saavat kaikki koulutusmateriaalit veloituksetta. Koulutusmateriaalit sisältävät mm. 2500 värin Symphony-väriviuhkat, muistiinpanovälineet, kynät, piirustustussit, kumit, viivoittimet, sablonit, suhdeviivain, rullamitta & nauhamitta sakset, mm-paperit, kuultopaperit, piirustuspaperit sekä kaikki koulutusmateriaalit.

 

Miten voin hakea mukaan koulutukseen?

Harmonia Sisustuskoulun yksilölliseen Sisustussuunnittelijan koulutukseen hakeminen tapahtuu henkilökohtaisesti vapaamuotoisella hakemuksella, jossa voit kertoa lyhyesti itsestäsi ja taustastasi, miksi sisustussuunnittelijan koulutus kiinnostaa sinua ja mitä toivot saavasi koulutuksesta. Hakemuksella arvioidaan opiskelijan motivaatiota ja soveltuvuutta pienryhmäopiskeluun.

Vapaamuotoiset hakemukset (sekä hakijan yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero) toimitetaan sähköpostitse koulutuksesta vastaavalle pääopettajalle osoitteella: sonja.ikonen@harmoniadesign.fi.
Kaikki Sisustuskoulu Harmonian hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja Sisustussuunnittelijan koulutukseen hyväksymisestä ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Seuraavaksi alkavat koulutukset 2023 -2024

Tämän syksyn pienryhmä on täynnä, mutta vielä ehdit  hakea mukaan kevään koulutukseen!

  • Sisustussuunnittelijan ammattiin valmistava koulutusohjelma (11 kk).
  • Si-29 -pienryhmän Sisustussuunnittelijan koulutus: 20.5.23 – 14.4.24: Täynnä
  • Si-30 -pienryhmän Sisustussuunnittelijan koulutus: 6.10.23 – 7.9.24: Täynnä
  • Si-31 -pienryhmän Sisustussuunnittelijan koulutus: 20.4.24 – 16.3.25: Hae nyt!

Lisätietoja saat pienryhmän opettajalta

Lisätietoja Sisustussuunnittelijan koulutuksesta saat Harmonia Sisustuskoulun pienryhmän opettajalta, sisustusarkkitehti Sonja Hukkaselta, joka kertoo sinulle mielellään lisää Sisustussuunnittelijan koulutuksesta ja osaa vastata kaikkiin kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

Pienryhmän opettajalle voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä numeroon: Sonja Hukkanen puh. 050 30 89 122.  Liitä mukaan yhteystietosi, niin opettaja soittaa sinulle takaisin. 

Voit lähettää lisäkysymyksiä Sisustussuunnittelijan koulutuksesta tai pyytää yhteydenottoa myös sähköpostitse osoitteella: sonja.ikonen@harmoniadesign.fi

Tervetuloa mukaan!