Opiskelijat suosittelevat

sisustussuunnittelijan koulutus

suomen suosituin sisustuskoulu

Sisustuskoulu Harmoniasta sisustussuunnittelijoiksi valmistuneet opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa koulutukseen ja suosittelevat Sisustuskoulu Harmonian Sisustussuunnittelijan koulutusta lämpimästi kaikille sisustamisesta kiinnostuneille.

Sisustuskoulu Harmonia on vakiinnuttanut paikkansa sisustussuunnittelijan ammattiin tähtäävän ja käytännönläheisen sisustussuunnittelijan koulutuksen järjestäjänä.

Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneilla sisustussuunnittelijoilla on korkea työllistymisaste ja erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle valmistumisensa jälkeen.

Suomen paras sisustuskoulu

Opiskelijoiden mielestä Sisustuskoulu Harmonia on Suomen paras sisustuskoulu!

Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa oli hyvin monimuotoista, yritysvierailut ja eri opettajien ohjauksessa tehtävät työt kehittivät meitä. Tehtävät muodostivat selkeän kokonaisuuden ja henkilökohtaista ohjausta sai jokaisessa työssä suoraan pääopettajalta Sonja Hukkaselta, joka oli itse mukana kaikilla tunneillamme. Oli erittäin mielekästä havaita oma kehittyminen, tehdä tehtäviä yhdessä muiden kanssa ja vaihtaa mielipiteitä asioista eri puolelta Suomea tulevien opiskelutovereiden kanssa. Kiitos :)!!

Marja-Sisko Lappalainen

Helsinki 2011

Sisustuskoulu Harmonian sisustussuunnittelukoulutus ylitti kaikki odotukseni. Innostavana ja kannustavana opettajana Sonja Hukkanen rohkaisi meitä taitavasti oman luovuuden lähteille. Ryhmätyöt ja etätehtävät antoivat paljon käytännön työkaluja itse sisustussuunnitteluun. Sonja veti kurssin varmoilla, mutta herkillä siveltimenvedoilla aikaa ja itseään säästämättä. Hänen sydämensä sykkii väreille ja väreistä!

Päivi Lehmus

Helsinki 2011

Sisustuskoulu Harmonia vastasi odotuksiani ja suosittelen sitä lämpimästi alasta kiinnostuneille.  Intohimoisena sisustusharrastajana halusin syventää osaamista omaksi ilokseni ja myös ammatillisista syistä, sillä työskentelen markkinointitehtävissä sisustus- ja lifestyle-alalla.  Kävimme aiheita läpi monipuolisesti ja mikä parasta, erittäin käytännönläheisesti. Pienryhmän kesken vallitsi alusta alkaen lämminhenkinen tunnelma, ja opettaja Sonja Hukkanen ohjasi ryhmää ja projektitöitä positiivisella otteella ja vankkumattomalla ammattitaidolla.

Laura Tirkkonen

Helsinki 2011

Sisustuskoulu Harmonian sisältö oli runsas ja erittäin monipuolinen. Pääopettaja Sonja Hukkanen sekä vierailevat opettajat olivat kaikki todella asiantuntevia; jokainen hieno esimerkki omasta erityisosaamisestaan. Ymmärsin kuinka paljon osaamista, taitoa, harjaantumista ja tietoa sisältyy pieniinkin yksityiskohtiin. Erityinen kiitos opettajalle projektityöni tukemisesta!! Koen saaneeni valtavasti eväitä jatkoon; hyvillä mielin voin ajatella, että jokaiselta - minultakin - löytyy oma vahvuusalue sisustussuunnittelussa :). Halusin luovuutta ja väriä elämääni, mutta sain paljon enemmän kuin olisin uskaltanut kuvitellakaan! Tästä haaveesta en enää osaa luopua.. Kiitos ihanasta koulutuksesta!

Mirja Lehti

Espoo, 2013

Tuhannet kiitokset kaiken kattavasta ja todella inspiroivasta & opettavaisesta koulutuskokonaisuudesta Sisustuskoulu Harmoniassa. Sonja Hukkanen on todella sympaattinen ja ammattitaitoinen opettaja :). Pidin todella paljon myös kaikista yritysvierailuista, joista opin paljon & löysin uusia vaihtoehtoja tulevaisuuden valintoja ajatellen. Kiitos!! Suosittelen sataprosenttisesti!

Anna-Kaisa Ervasti

Helsinki, 2014

Tämä koulutus on parasta mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan! Sisustuskoulu Harmonia oli minulle kuin johdatusta tulevaan.. Olet ihana ope, Sonja Hukkanen! Myös eri ikäiset kurssikaverit olivat samanhenkisiä & samalla mielellä mukana :), kokonaisuudessaan hieno kokemus!

Dorotea Kyytsönen

Lahti, 2014

Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa on ollut antoisa ja avartava retki sisustuksen saloihin. Erityisen kiitollinen olen siitä, että ensimmäisestä päivästä lähtien töitä on tehty käytännössä ja konkreettisesti - itse kun pidän vähemmän teorioista.. Lähipäivät ovat olleet mielenkiintoisia, tehokkaita, haastavia ja inspiroivia ja olen saanut paljon työkaluja omaan työhöni. Lisäksi on ollut hienoa saada heti valmiit kontaktit sisustusalan firmoihin! Päällimmäiseksi mieleen jäi upea fiilis, kiitos siitä opelle & kurssikavereille!

Nina Gratschew

Parkano, 2014

Harmonia Sisustuskoulu sisälsi paljon käytännöntietoa ja oppia sisustusalasta. Vierailut ovat olleet huippuja, paljon tärkeitä kontakteja. Sonja Hukkanen on opettajana ihanan kannustava ja kärsivällinen. Meidän kurssiporukka on ollut todella hieno. Kurssi kokonaisuutena monipuolinen ja kattava paketti. Suosittelen!

Nina Wohlman

Porvoo, 2015

Sisustuskoulu Harmonian sissutussuunnittelun koulutus on ollut erittäin hyvä & hieno kokonaisuus. Aluksi mietin vähän, oleko tarpeeksi hyvä kurssille, mutta parin kerran jälkeen ajatus hävisi. Sonja Hukkanen on ihana ope, joka on luonut rennon ja kannustavan ilmapiirin, jossa on saanut rauhassa omaksua asioita. Myös koulutuksen aikataulu on ollut hyvä. Tuntuu, että olen oppinut todella paljon ja oma osaaminen on vahvistunut kurssin aikana. On ollut tosi hyödyllistä tutustua hyviin yhteistyökumppaneihin. On sellainen tunne, että uskaltaa alkaa tekemään sisustustöitä. Ja vielä on opiskeltavaa - maalauskurssit, ehkä sketch up. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa kurssista - olen todella iloinen että tulin mukaan kurssille. Lämmin kiitos!!

Leena Pirjamo

Helsinki, 2015

Kiitos opettajalle! Sisustuskoulu Harmonia ylitti odotukseni. Suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!

Niina Jokela

Helsinki, 2015

Tämä koulutus superhyvä omaa taloa rakentavalle / rakentamista suunnittelevalle. Säästää kyllä kurssimaksun rakentamisen aikana moneen kertaan. Kiitos opettajalle erittäin kannustavasta otteesta! Olet ihanan positiivinen ja avoin, palautteesi on aina rakentavaa.

Mari Kurkinen

Nokia, 2016

Lähdin etsimään takaisin elämän värejä ja sitä luovuutta, mitä on aiemmin ollut. Tallellahan ne ovat! Sain lisää tietoa ja oppia ja sitä tärkeää positiivista kannustusta. Meillä on ollut upea matka yhdessä, kiitos!

Virpi Mielonen

Helsinki, 2016

Tämä kevät on ollut ikimuistoinen; jokaista koulupäivää olen odottanut innolla, enkä ole kertaakaan pettynyt. Repussa on paljon uusia ideoita ja ystäviä. Harjoitukset erittäin tärkeitä - olennainen osa sisustussuunnittelua. Sonja, olet auttavainen, ymmärtäväinen ja empaattinen monilahjakkuus. Kiitos avustasi & kaikista vinkeistä!"

Sirpa Seppä

Vantaa, 2016

Kokonaisuudessaan hyvä koulutus! Sonja Hukkanen on todella positiivinen ja innostava opettaja - henkilö oikealla alalla! Ennen kurssin aloitusta ajattelin, että en osallistuisi maalauskursseille. Mutta kuinka ollakaan, oli innostavaa huomata, että kurssin tuotteet olivat aivan ihania maalata ja niillä tulee upeaa jälkeä! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille!

Tuija Linna

Espoo, 2017

Kauttaaltaan loistava koulutuskokonaisuus, loistavassa ohjauksessa ja loistavien ihmisten seurassa. Kaikki luennoitsijat alansa asiantuntijoita ja mukavia ammattilaisia! Hyvin kattava, kaikki aihe-alueet huomioonotettu - vahva suositus!

Anu Kuismin-Sawiris

Helsinki, 2018

Ihana ja inspiroiva koulu! Sonja Hukkanen on motivoiva ja aurinkoinen opettaja. Hän saa meistä jokaisesta parasta irti. Opettajan persoona antaa meille jokaiselle uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. En haluaisi, että koulu loppuu. Oli todella mukava tutustua opettajan lisäksi mahtaviin opiskelukavereihin! Innostuin entistä enemmän sisustamisesta ja haluan jatkaa tällä alalla eteenpäin.

Marika Punkamaa

Helsinki, 2019

Kiva & lämmin vastaanotto heti ensimmäisenä päivänä. Piirustus aluksi haastavaa, mutta hyvin opettaja auttoi alkuun. Täsmäkoulutukset yrityksissä olivat kivoja ja tärkeitä (tarjoilut myös mukavaa ekstraa). Oli hyvä, että koulutuksessa on aikaa ja mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen, sain paljon tukea. Opettaja on aivan ihana ja lämmin persoona, joka pystyy luomaan rennon ja leppoisan ilmapiirin. Sonja, sinua on kiva kuunnella, arvostan suuresti ammattitaitoasi!

Päivi Häkkinen

Kangasala, 2019

Koulutuksessa parasta oli opintojen sisältö sekä meidän ryhmä, jossa kaikki tehtiin suurella intohimolla. Oli hienoa nähdä kaikkien kehitys. Koulutus antoi paljon tietoa, opetti uutta ja haastoi kivasti. Yritysvierailuissa oli tosi hyviä kouluttajia. Sonja, sinussa on jokin parantava energia, mikä sinusta säteilee. Teet työtäsi suurella sydämellä ja se näkyy. Kiitos kaikesta!

Jenny Angeri-Öhman

Tornio, 2020

Ihanaa, että olen saanut tietoa ja osaamista alan huippuammattilaisilta. Saimme tehdä hyödyllisiä tehtäviä ja kivoja ryhmätöitä. Olen kokonaisuuteen tyytyväinen. Sonja, olet lämminhenkinen opettaja ja hyväksyt ja näet erilaisia vaihtoehtoja. Omalla olemuksellasi kannustat meitä luottamaan itseemme ja luovuuteemme. Sain tiedon lisäksi myös paljon voimaa ja energiaa.

Marjaana Katila

Vanha-Ulvila, 2020

Harmonia Sisustuskoulussa oli parasta opetuksen käytännönläheisyys. Opetus ei ollut liian taiteellista, vaan oikeasti käytännönläheistä. Sain realistisen kuvan sisustussuunnittelijan työstä. Oli myös mahtavaa oppia käyttämään SketchUp-piirustusohjelmaa sekä PowerPointia. Sonja Hukkanen on tosi ammattitaitoinen ja hyvä opettaja. Jaksat ihanasti ottaa kaikki huomioon ja kannustaa. Sain sinulta tosi hyvää palautetta projektitöistä. Uskomatonta, miten voit muistaa kaikkien työt!

Krista Hyvärinen

Rovaniemi, 2021

Harmonia Sisustuskoulussa oli monipuolisesti sekä koulupäiviä että yritysvierailuja ja sopivasti tehtäviä. Koulupäivien harjoitukset sekä ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat hyviä. Joustava koulutus mahdollisti työssä käynnin koulun ohessa. Henkilökohtaiset tapaamiset olivat koulun vahvuuksia, niissä käytiin hyvin läpi omiin töihin liittyvät haasteet. Oli kiva nähdä ja oppia myös muiden töistä ja erilaisista ratkaisuista. Opettaja vastasi aina nopeasti ja avuliaasti kaikkiin kysymyksiin. Kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta!

Miia Härkönen

Hyvinkää, 2021

Kiitos kivasta ja erittäin opettavaisesta koulutuksesta. Opin todella paljon ja koulutus avasi silmiäni monin tavoin. Sonja Hukkanen on tosi ammattitaitoinen opettaja! Lähipäivät koin kaikkein parhaimpina ja antoisimpina, kun pääsi konkreettisesti koskettelemaan materiaaleja ja jakamaan ajatuksia ja havaintoja muiden kanssa. Voin suositella Harmonia Sisustuskoulua muillekin!

Nina Lehmusvuori

Helsinki, 2021

Koulutuksessa oli parasta ammattitaitoinen ja ihana opettaja sekä pieni ryhmä. Pienessä ryhmässä opettajalla riitti aikaa neuvoa jokaista. Koulutus oli laaja ja monipuolinen ja ilmapiiri rento ja kannustava. Koulutus sisälsi paljon käytännönharjoittelua. Koulutuksessa oli monipuolisesti lähipäiviä, yritysvierailuja ja tehtäviä. Myös ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat kivoja. Henkilökohtaiset tapaamiset olivat todella hyödyllisiä ja sain niistä hyviä vinkkejä ja neuvoja suunnittelutöihini. Sonja Hukkanen on todella ammattitaitoinen ja kärsivällinen opettaja! Lämmin kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille.

Tytti Parro

Tuusula, 2021

Koulutuksen yritysvierailupäivät olivat tosi hyviä ja opettavaisia – kun pääsee itse tutustumaan tuotteisiin, asiat jäävät konkreettisesti mieleen. Workshop-päivät olivat myös hyvää harjoitusta, koska tekemällä oppii. Myös muiden opiskelijoiden töitä ja suunnitelmia oli kiva nähdä, niistäkin sai hyviä vinkkejä. Maalauskoulut olivat mahtavia ja innostavia päiviä itse tehden. Kiitos hyvistä eväistä sisustuksen maailmaan!

Armi Lötjönen

Lappeenranta, 2022

Hyvä kokonaisuus - sain valtavasti uutta tietoa ja oppia. Parasta koulutuksessa oli yhteishenki ja muihin tutustuminen, kontaktien saaminen yrityksistä & perustietojen saaminen kaikilta sisustamisen osa-alueilta. Henkilökohtaiset konsultaatiot olivat tosi hyviä ja sain paljon apua ja kannustusta - koin tämän todella tärkeäksi. Opettajan tuki oli korvaamatonta. Sonja, kiitos sinulle tästä matkasta, henkisestä tuesta, kuuntelemisesta ja jokaisen vahvuuksien ymmärtämisestä! Tämä on ollut arvokas kokemus, josta voi ammentaa pitkään ja jonka avulla on hyvä jatkaa eteenpäin. Olen todella iloinen, että päätin valita juuri Harmonia Sisustuskoulun!

Vilma Jeskanen

Helsinki, 2022

Koulutus oli tasokas ja kouluttajat olivat hyviä. Koulutus sisälsi hienoja yritysvierailuja laajalti eri alueilta. Ryhmätyöt olivat antoisia ja henkilökohtaiset konsultaatiot hyviä. Ryhmäydyimme tosi nopeasti ja sain ihania uusia tuttavuuksia ja paljon ideoita sekä ajatuksia tulevaa elämää varten. Kiitos antoisasta vuodesta!

Eveliina Lunna

Kotka, 2022

Olen erittäin tyytyväinen koulutukseen kokonaisuutena. Koulutus on antanut minulle tosi paljon. Sain paljon uusia näkökulmia sisustussuunnittelijana toimimiseen. Tajusin, että osaan piirtää (!). Tehtäviä oli kiva tehdä yhdessä ja opin myös itsestäni uutta. On ollut mahtavaa saada verkostoitua alan yrittäjien kanssa. Sonja Hukkanen on opettajana helposti lähestyttävä ja osaa opettaa. Sain myös sopivasti kannustusta. Suosittelen – ja olen jo suositellutkin tätä koulutusta!

Leila Girs

Kellokoski, 2022

Erittäin hyvä vuoden kestävä kokonaisuus, jossa opiskelija voi myös omalla motivaatiollaan vaikuttaa lopputulokseen. Oma motivaationi kasvoi jatkuvasti - oppimiskäyrä oli valtava. Workshopit olivat hyviä harjoitteita ja ne kasvattivat omaa varmuutta ja uskallusta yhdistellä materiaaleja ja värejä. Vierailukohteet oli valittu todella hyvin. Myös Maalauskoulu oli hyvä kurssi, jossa opin paljon käytännön tekniikoita. Showroom-käynnit olivat mielenkiintoisia ja niissä pidetyt koulutukset erinomaisia, saimme hyödyllisiä kontakteja jatkoa ajatellen. Meillä on todella ihana pienryhmä ja tukiverkosto. Koko koulutus oli minusta todella hyvä. Tästä on hyvä jatkaa!

Piritta Voipio

Espoo, 2022

Lämminhenkinen tunnelma ja ihana ryhmä. Pieni ryhmäkoko on todellinen vahvuus. Ryhmäytyminen on helppoa pienessä ryhmässä ja jokainen pääsee esittämään omia näkemyksiään. Aihe-alueet olivat mielenkiintoisia ja hyödyllisiä – sain paljon tarpeellista oppia. Koulutus sisälsi todella monipuolisesti eri aiheita. Ryhmätehtävät olivat tosi antoisia ja yrityskäynnit inspiroivia. Käsillä tekeminen antoi mukavaa vastapainoa. Sonja Hukkanen on opettajana helposti lähestyttävä & rennon ilmapiirin luoja. Kiitos tästä vuodesta!

Mari Niskala

Tampere, 2022

Olen todella iloinen, että hain Harmonia Sisustuskouluun. Opetus oli hyvää ja opiskelu kivaa. Koulutus avasi omaa näkemystä ja opin todella paljon. Meillä oli ihan ryhmä. Ei tarvinnut hävetä, vaikka ei heti kaikkea osannutkaan. Erittäin kattava opetus & hienot vierailupaikat! Kiitos Sonja, olet kannustava ja hyvä opettaja. Tämä oli ihana vuosi minulle!

Tuuli Laajarinne

Helsinki, 2022

Heti koulun alkaessa tuli tervetullut fiilis ja lämmin vastaanotto. Tykkäsin hyvin paljon siitä, kuinka helpoksi koulun aloittaminen oli tehty. Ensimmäisten ryhmätöiden avulla pääsi hyvin vauhtiin ja tutustumaan omiin ryhmäläisiin. Saimme selkeää opetusta piirtämisessä & opetus toimi hyvin kokonaisuutena. Luennot olivat kattavia ja asiantuntevia. Vierailut olivat antoisia – ne inspiroivat todella paljon. Sonja Hukkanen on opettajana lämmin ja hyväksyvä. Opettajalta saatu palaute lisäsi itsevarmuutta suunnitteluun – oli hyvä, että välillä täytyi näyttää, mitä oli tehnyt, niin tuli tehdyksi. Aikataulu oli hyvin rakennettu ja koulun suorittaminen töiden ohella onnistui hyvin. Parasta koulutuksessa oli meidän pieni, ihana ryhmä ja kannustava ilmapiiri. Nautin tästä vuodesta! Kiitos Sonja & onnea Harmonia Sisustuskoulun tuleviinkin vuosiin!

Linda Heikkilä

Tampere, 2022

Koulutus vastasi hyvin odotuksiani. Sain oppia, kokemusta ja itsevarmuutta aloittaa sisustussuunnittelijan työt jo opiskeluajalla. Kiitos Sonja kannustuksesta koko vuoden ajan! Parhaita asioita Sisustuskoulu Harmoniassa on pienryhmässä opiskelu, opettajan tuki ja kannustus, käytännön harjoitukset ja ihana ilmapiiri. Vuosi hujahti niin nopeasti, ja olisin voinut jatkaa vaikka toisenkin, niin mielenkiintoista oli opiskella tätä alaa. Vahva suositus!

Anu Rekola

Helsinki, 2023

Sisustuskoulu Harmonian koulutustilat olivat toimivat ja sijainti hyvä. Meillä oli myös ihana pienryhmä ja hyvä yhteishenki. Minusta oli hyvä, että koulutuksesta vastasi yksi pääopettaja, jolla on vahva osaaminen ja joka on innostava. Henkilökohtaiset tapaamiset pääopettajan kanssa olivat hyviä ja sain paljon vinkkejä omaan työskentelyyni. Koulutuksessa ehdottomasti parasta oli, että se antoi minulle hyvät valmiudet ja pohjan siirtyä uudelle alalle! Kiitos kaikesta!

Emmi Paananen

Espoo, 2022

Koulutus vastasi odotuksiani ja olen tyytyväinen, että valitsin Sisustuskoulu Harmonian. Parasta oli selkeä ja monipuolinen opetus – pienessä ryhmässä sai paljon henkilökohtaista opetusta. Oli aivan ihana oli oppia piirtämään! Workshop-piirustuspäivien käytännönharjoittelusta sain tarvitsemani avun piirtämisen tueksi. Täsmäkoulutukset yrityksissä olivat monipuolisia ja niistä sai paljon uutta informaatiota. Koulutus havainnollisti hyvin myös, mihin tämä ammatti mahdollistaa. Myös meidän pienryhmä oli ihana!

Maija Karhu

Helsinki, 2023

Sisustuskoulu Harmoniasta valmistuneet työllistyvät sisustusalalle

Sisustussuunnittelukoulutuksen päätyttyä Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneet ovat löytäneet  hyvin paikkansa sisustusalalla – useat heistä ovat vaihtaneet ammattia valmistumisensa jälkeen ja siirtyneet työskentelemään sisustamisen parissa.

Monet Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneista ovat työskennelleet jo pitkään sisustusalalla sisustussuunnittelijoina, stailaajina, keittiösuunnittelijoina, sisustusmyyjinä, sisustusneuvojina sekä erilaisissa tehtävissä sisustusalan yrityksissä ympäri Suomen.

Sisustuskoulu Harmoniasta valmistuneet ovat  erittäin tyytyväisiä saamaansa koulutukseen ja suosittelevat Sisustuskoulu Harmoniaa lämpimästi kaikille sisustamisesta kiinnostuneille.

elisa manninen

Elisa on valmistunut  Sisustuskoulu Harmoniasta vuonna 2012. Elisa työskentelee sisustussuunnittelijana omassa suunnittelutoimistossa, Studio Elisa Manninen Oy.
Elisa työskenteli pitkään markkinoinnin parissa, mutta lopulta intohimo sisustusalaa  kohtaan vei voiton ja Elisa perusti oman suunnittelutoimiston. Uransa aikana Elisa on toteuttanut lukuisia projekteja niin yksityiskoteihin kuin toimitiloihinkin.

pia uhlbäck

Pia on valmistunut Sisustuskoulu Harmoniasta vuonna 2017.
Vuodesta 20212 lähtien Pia on työskennellyt päätoimisesti stailaajana. Pian oma yritys Living 24/7 on keskittynyt asuntojen myyntistailauksiin pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomen alueella. Pia on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista stailaajista.

laura tirkkonen

Laura on valmistunut  Sisustuskoulu Harmoniasta vuonna 2012 – ja  ylläpitänyt suosittua sisustus- ja lifestyleblogia siitä lähtien. Tällä hetkellä Laura toimii vaikuttajamarkkinoinnin ja viestinnän yrittäjänä. Lauran vaalea ja selkeä skandinaavinen tyyli näkyy Lauran Homevialaura-blogissa.

Jonna Rönnberg

Jonna Rönnberg on valmistunut Sisustuskoulu Harmoniasta vuonna 2015. Jonna vaihtoi alaa, koska sai heti valmistumisensa jälkeen työpaikan sisustusalalta. Valmistumisestaan lähtien Jonna on työskennellyt päätoimisena keittiösuunnittelijana Novart Espoossa (entinen Keittiömaailma) – nyt jo seitsemän vuoden ajan.

monica urban

Monica on valmistunut Sisustuskoulu Harmoniasta vuonna 2013.
Monika perusti valmistuttuaan oman suunnittelutoimiston, Urban Interior, joka on erikoistunut vanhojen kerrostalohuoneistojen saneeraukseen, remontointiin ja sisustamiseen. Monikan uran varrelta moni suunnittelukohde on kuvattu suomalaisiin sisustuslehtiin jo vuodesta 2014 lähtien ja lisää kohteita ilmestyy joka vuosi.

tiia rumbin

Tiia on valmistunut Sisustuskoulu Harmoniasta vuonna 2021.
Tiia toimii sisustussuunnittelijana Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeen alueella sekä työskentelee Hämeen Laatuasunnot Oy:ssä, joka rakennuttaa asuntoja Kanta-Hämeen ja Etelä-Suomen alueella.

Sisustussuunnittelijan koulutus

opiskelijoiden arvostelut & palaute

”Kiitos kivasta ja erittäin opettavaisesta koulutuksesta Sisustuskoulu Harmoniassa. Opin todella paljon ja Sisustussuunnittelijan koulutus avasi silmiäni monin tavoin. Sonja, olet niin ammattitaitoinen! Lähipäivät koin kaikkein parhaimpina ja antoisimpina, kun pääsi konkreettisesti koskettelemaan materiaaleja ja jakamaan ajatuksia ja havaintoja muiden kanssa. Voin suositella Harmonia Sisustuskoulua muillekin.”

Nina Lehmusvuori, Helsinki, Si 2021

”Laaja ja monipuolinen koulutus, joka sisälsi paljon käytännön harjoittelua. Parasta oli ammattitaitoinen ja ihana opettaja sekä pieni ryhmä!  Koulutuksessa oli monipuolisesti lähipäiviä, yritysvierailuja sekä tehtäviä. Myös ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat kivoja. Henkilökohtaiset tapaamiset olivat todella hyödyllisiä ja sain niistä hyviä vinkkejä ja neuvoja suunnittelutöihini. Sonja, olet todella ammattitaitoinen ja kärsivällinen opettaja! Lämmin kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille.”

Tytti Parro, Tuusula, si 2021

”Sisustuskoulu Harmoniassa oli ihanaa saada tietoa ja osaamista sisustusalan huippuammattilaisilta. Saimme tehdä hyödyllisiä tehtäviä ja kivoja ryhmätöitä. Olen kokonaisuuteen tyytyväinen. Sonja, olet lämminhenkinen opettaja ja hyväksyt ja näet erilaisia vaihtoehtoja. Omalla olemuksellasi kannustat meitä luottamaan itseemme ja luovuuteemme. Sain tiedon lisäksi myös paljon voimaa ja energiaa.”

Marjaana Katila, Vanha-Ulvila, Si 2020

”Sisustuskoulu Harmoniassa oli kiva ja lämmin vastaanotto heti ensimmäisenä päivänä. Piirustus aluksi haastavaa, mutta hyvin Sonja autoit alkuun. Täsmäkoulutukset yrityksissä olivat kivoja ja tärkeitä – tarjoilut myös mukavaa ekstraa :). Oli hyvä, että sisustussuunnittelijan koulutuksessa on aikaa ja mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen, sain paljon tukea. Sonja, olet aivan ihana ja lämmin persoona – pystyt luomaan rennon ja leppoisan ilmapiirin. Sinua on kiva kuunnella, arvostan suuresti ammattitaitoasi!”

Päivi Häkkinen, Kangasala, Si 2019

”Kauttaaltaan loistava koulutuskokonaisuus, loistavassa ohjauksessa ja loistavien ihmisten seurassa. Kaikki Sisutuskoulu Harmonian luennoitsijat olivat alansa asiantuntijoita ja mukavia ammattilaisia! Hyvin kattava, kaikki aihe-alueet huomioonotettu – vahva suositus!”

Anu Kuismin-Sawiris, Helsinki, Si 2018

”Sonja, olet kommunikoinnin mestari ja osaat kuunnellakin. En yhtään ihmettele hyvää mainettasi. Oletko koskaan väsynyt? Luulisi, mutta ei kyllä ikinä näkynyt. Henkilökohtaisissa tapaamisissa sain paljon hyviä vinkkejä suunnittelutyöhöni. Suosittelen Sisustuskoulu Harmonian järjestämää koulutusta lämpimästi.”

Pirkko Kiviluoto, Vantaa, Si 2017

”Lähdin etsimään takaisin elämän värejä ja sitä luovuutta, mitä on aiemmin ollut. Tallellahan ne ovat !!! Harmonia Sisutuskoulun Sisutussuunnittelijan koulutuksessa tuli tietoa ja oppia ja sitä tärkeää positiivista kannustusta. Meillä on ollut upea matka yhdessä, kiitos!”

Virpi Mielonen, Helsinki, Si 2016

”Kiitos Sonja! Sisustuskoulu Harmonia ylitti odotukseni. Suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!”

Niina Jokela, Helsinki, Si 2015

”Sisutussuunnittelun koulutus sisustuskoulu Harmoniassa on ollut erittäin hyvä & hieno kokonaisuus. Aluksi mietin vähän, olenkohan tarpeeksi hyvä, mutta parin kerran jälkeen ajatus hävisi. Sonja, olet ihana ope, ja olet luonut rennon ja kannustavan ilmapiirin, jossa on saanut rauhassa omaksua asioita. Myös koulutuksen aikataulu on ollut hyvä. Tuntuu, että olen oppinut todella paljon ja oma osaaminen on vahvistunut kurssin aikana. On ollut tosi hyödyllistä tutustua hyviin yhteistyökumppaneihin. On sellainen tunne, että uskaltaa alkaa tekemään sisustussuunnittelutöitä. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa koulutuksesta – olen todella iloinen että tulin mukaan. Lämmin kiitos!!”

Leena Pirjamo, Helsinki, Si 2015

”Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa on ollut antoisa ja avartava retki sisustuksen saloihin. Erityisen kiitollinen olen siitä, että ensimmäisestä päivästä lähtien töitä on tehty käytännössä ja konkreettisesti – itse kun pidän vähemmän teorioista. Lähipäivät ovat olleet mielenkiintoisia, tehokkaita, haastavia ja inspiroivia ja olen saanut paljon työkaluja omaan työhöni. Lisäksi on ollut hienoa saada heti valmiit kontaktit sisustusalan firmoihin! Päällimmäiseksi mieleen jäi upea fiilis, kiitos siitä opelle & kurssikavereille!”

Nina Gratschew, Parkano, Si 2014

”Sisustuskoulu Harmonian sisältö oli runsas ja erittäin monipuolinen. Sonja sekä vierailevat opettajat olivat kaikki todella asiantuntevia; jokainen hieno esimerkki omasta erityisosaamisestaan. Ymmärsin kuinka paljon osaamista, taitoa, harjaantumista ja tietoa sisältyy pieniinkin yksityiskohtiin. Erityinen kiitos Sonjalle projektityöni tukemisesta!! Koen saaneeni valtavasti eväitä jatkoon; hyvillä mielin voin ajatella, että jokaiselta – minultakin – löytyy oma vahvuusalue sisustussuunnittelussa :). Halusin luovuutta ja väriä elämääni, mutta sain paljon enemmän kuin olisin uskaltanut kuvitellakaan! Tästä haaveesta en enää osaa luopua.. Kiitos ihanasta kurssista!”

Mirja Lehti, Espoo, Si 2013

”Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa oli hyvin monimuotoista, yritysvierailut ja eri opettajien ohjauksessa tehtävät työt kehittivät meitä. Tehtävät muodostivat selkeän kokonaisuuden ja henkilökohtaista ohjausta sai jokaisessa työssä suoraan pääopettajalta Sonja Hukkaselta, joka oli itse mukana kaikilla tunneillamme. Oli erittäin mielekästä havaita oma kehittyminen, tehdä tehtäviä yhdessä muiden kanssa ja vaihtaa mielipiteitä asioista eri puolelta Suomea tulevien opiskelutovereiden kanssa. Kiitos :)!!”

Marja-Sisko Lappalainen, Si 2011

”Harmonia Sisustuskoulussa oli monipuolisesti sekä koulupäiviä että yritysvierailuja ja sopivasti tehtäviä. Koulupäivien harjoitukset sekä ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat hyviä. Joustava koulutusmuoto mahdollisti työssä käynnin koulun ohessa. Henkilökohtaiset tapaamiset ovat Sisustuskoulu Harmonian vahvuuksia, niissä käytiin hyvin läpi omiin töihin liittyvät haasteet. Oli kiva nähdä ja oppia myös muiden töistä ja erilaisista ratkaisuista. Sonja vastasi aina nopeasti ja avuliaasti kaikkiin kysymyksiin. Kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta, Sonja!”

Miia Härkönen, Hyvinkää, Si 2021

”Harmonia Sisustuskoulussa oli parasta opetuksen käytännönläheisyys. Opetus ei ollut liian taiteellista, vaan oikeasti käytännönläheistä. Sain realistisen kuvan sisustussuunnittelijan työstä. Oli myös mahtavaa oppia käyttämään 3D-piirustusohjelmaa sekä PowerPointia. Sonja, olet tosi ammattitaitoinen ja hyvä opettaja ja jaksat ihanasti ottaa kaikki huomioon ja kannustaa. Sain sinulta tosi hyvää palautetta projektitöistä. Uskomatonta, miten voit muistaa kaikkien työt!”

Krista Hyvönen, Rovaniemi, Si 2021

”Sisustussuunnittelijan koulutuksessa parasta oli opintojen sisältö sekä meidän oma ryhmä, jossa kaikki tehtiin suurella intohimolla. Oli hienoa nähdä kaikkien kehitys. Koulutus antoi paljon tietoa, opetti uutta ja haastoi kivasti. Yritysvierailuissa oli tosi hyviä kouluttajia. Sonja, sinussa on jokin parantava energia, mikä sinusta säteilee. Teet työtäsi suurella sydämellä ja se näkyy. Kiitos kaikesta!”

Jenny Angeri-Öhman, Tornio, Si 2020

”Ihana ja inspiroiva koulutus! Sonja on motivoiva ja aurinkoinen opettaja. Hän saa meistä jokaisesta parasta irti. Sonjan persoona antaa meille jokaiselle uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. En haluaisi, että koulu loppuu. Oli todella mukava tutustua Sonjan lisäksi mahtaviin opiskelukavereihin! Innostuin entistä enemmän sisustamisesta ja haluan jatkaa tällä alalla eteenpäin”.

Marika Punkamaa, Helsinki, Si 2019

”Kokonaisuudessaan hyvä koulutus! Sonja on todella positiivinen ja innostava opettaja – henkilö oikealla alalla! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille!”

Tuija Linna, Espoo, Si 2017

”Tämä kevät on ollut ikimuistoinen; jokaista Sisustuskoulun koulupäivää olen odottanut innolla, enkä ole kertaakaan pettynyt. Repussa on paljon uusia ideoita ja ystäviä. Harjoitukset erittäin tärkeitä – olennainen osa sisustussuunnittelua. Sonja, olet auttavainen, ymmärtäväinen ja empaattinen monilahjakkuus. Kiitos avustasi & kaikista vinkeistä!”

Sirpa Seppä, Vantaa, Si 2016

”Harmonia Sisustuskoulun Sisustussuunnittelijan koulutus superhyvä omaa taloa rakentavalle / rakentamista suunnittelevalle. Säästää kyllä kurssimaksun rakentamisen aikana moneen kertaan. Kiitos Sonja erittäin kannustavasta otteesta! Olet ihanan positiivinen ja avoin, palautteesi on aina rakentavaa.”

Mari Kurkinen, Nokia, Si 2016

”Harmonia Sisustuskoulu sisälsi paljon käytännöntietoa ja oppia sisustusalasta. Vierailut ovat olleet huippuja, paljon tärkeitä kontakteja. Sonja on opettajana ihanan kannustava ja kärsivällinen. Meidän kurssiporukka on ollut todella hieno. Kurssi kokonaisuutena monipuolinen ja kattava paketti. Suosittelen!”

Nina Wohlman, Porvoo, Si 2015

”Hakeuduin opiskelemaan sisustussuunnittelua, koska halu oppia oli suuri. Ensin tuntui, että omat taidot eivät riitä, mutta kannustava opetus ja mielenkiintoiset aiheet auttoivat itsetunnon kohotuksessa. Usko ja rohkeus lisääntyivät ja myös uskallus käyttää värejä tuli elämääni. Henkilökohtaiset tapaamiset auttoivat hienosti eteenpäin projektityössä ja usko omaan osaamiseen kasvoi. Eero Aarnion tapaaminen oli ihan paras synttärilahja!”

Päivi Metsäranta, Helsinki, Si 2015

”Tämä koulutus on parasta mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan! Sisustuskoulu Harmonia oli minulle kuin johdatusta tulevaan.. Olet ihana ope, Sonja! Myös eri ikäiset kurssikaverit olivat samanhenkisiä & samalla mielellä mukana :), kokonaisuudessaan hieno kokemus!”

Dorotea Kyytsönen, Lahti, Si 2014

”Tuhannet kiitokset kaiken kattavasta ja todella inspiroivasta & opettavaisesta koulutuskokonaisuudesta Sisustuskoulu Harmoniassa. Opettajana olet todella sympaattinen ja ammattitaitoinen :). Pidin todella paljon myös kaikista yritysvierailuista, joista opin paljon & löysin uusia vaihtoehtoja tulevaisuuden valintoja ajatellen. Kiitos, Sonja!! Suosittelen sataprosenttisesti!”

Anna-Kaisa Ervasti, Helsinki, Si 2014

” Intohimoisena sisustusharrastajana halusin syventää osaamista omaksi ilokseni ja myös ammatillisista syistä, sillä työskentelen markkinointitehtävissä sisustus- ja lifestyle-alalla. Sisustuskoulu Harmonian Sisustussuunnittelijan koulutus vastasi odotuksiani ja suosittelen sitä lämpimästi alasta kiinnostuneille. Kävimme aiheita läpi monipuolisesti ja mikä parasta, erittäin käytännönläheisesti. Pienryhmän kesken vallitsi alusta alkaen lämminhenkinen tunnelma, ja Sonja ohjasi ryhmää ja projektitöitä positiivisella otteella ja vankkumattomalla ammattitaidolla.”

Laura Tirkkonen, Si 2012

”Sisustuskoulu Harmonian sisustussuunnittelun koulutus ylitti kaikki odotukseni. Innostavana ja kannustavana opettajana Sonja rohkaisi meitä taitavasti oman luovuuden lähteille. Ryhmätyöt ja etätehtävät antoivat paljon käytännön työkaluja itse sisustussuunnitteluun. Sonja veti kurssin varmoilla, mutta herkillä siveltimenvedoilla aikaa ja itseään säästämättä. Hänen sydämensä sykkii väreille ja väreistä!”

Päivi Lehmus, Si 2011