HARMONIA dESIGN sHOOL

Tervetuloa

Helppo sijainti lähetä ja kaukaa tuleville.

Sisustuskoulu Harmonian järjestämään Sisustussuunnittelijan yksilölliseen pienryhmäkoulutukseen hakeudutaan ympäri Suomen – jokaisella vuosikurssilla on opiskelijoita läheltä ja kaukaa. Kätevä sijainti idyllisessä Käpylässä mahdollistaa paikalle pääsyn helposti kaikkialta. Opiskelijat tulevat pääkaupunkiseudun lisäksi monista muistakin kaupungeista, Tampereelta, Turusta, Seinäjoelta – jopa Torniosta ja Rovaniemeltä asti. Sisustuskoulu Harmonian koulutussisältö ja aikataulu on suunniteltu niin, että Sisustussuunnittelijan koulutukseen voivat osallistua kauempanakin asuvat.

Rauhallinen sijainti idyllisessä Käpylässä.

Sisustuskoulu Harmonia sijaitsee idyllisessä Käpylän kaupunginosassa, Helsingin keskustan laidalla. Täällä opiskelet inspiroivassa ja vehreässä ympäristössä, sievien puistojen ja kukkaistutusten ympäröimänä. Käpylässä olet suojeltujen puutalokortteleiden sekä aikoinaan olympialaisia varten rakennettujen kauniisti rapattujen talojen ja viehättävien puutarhojen keskellä.

Rauhallinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet kauniin miljöön kanssa tekevät Käpylästä viihtyisän alueen. Lisäksi Käpylälle antavat boheemia tunnelmaa monet alueella asuvat luovan alan ammattilaiset, taiteilijat ja näyttelijät. Käpylässä voit kokea kaupunkiasumisen yhteisöllisyyttä parhaimmillaan – sillä Käpylässä viihtyvät kaikki.

Julkiset liikenneyhteydet Käpylään ovat loistavat.

Käpylässä julkisen liikenteen yhteydet ovat erittäin hyvät: Sisustuskoulun sisäänkäynti on katutasossa ja lähin bussipysäkki on sisustuskoulun edessä. Käpylään pääset mainiosti eri kulkuvälineillä, myös raitiovaunulla ja junalla – ykkösen ratikka kolistelee kauniin miljöön läpi, bussilla olet Helsingin keskustassa tai Helsinki-Vantaan lentokentällä 20 minuutissa. Käpylän juna-asemalle pääset kävellen ja Pasilan juna-asemalle tai lähimmälle metroasemalle pääset näppärästi bussilla 5-10 minuutissa.

Sisustuskoululle on helppo tulla myös omalla autolla.

Kaikilla lähikaduilla on runsaasti vapaita parkkipaikkoja – kaikki ilmaisia. Lahden moottoritieltä, Kehä I ja Kehä III varrelta, Tuusulan väylältä sekä Porvoosta pääset suoraan Käpylään – eikä sinun tarvitse ajaa Helsingin keskustan vilskeeseen!