tehokKaasti pienryhmässä

Pienryhmäopiskelu mahdollistaa syvällisemmän ja tehokkaamman tavan opiskella sisustussuunnittelua. Sisustuskoulu Harmonian yksilölliseen Sisustussuunnittelijan koulutukseen sisältyy 60 aihealuetta, jotka kattavat kaikki sisustussuunnittelun eri osa-alueet intensiivisinä kokonaisuuksina. 

Sisustuskoulu Harmoniassa sisustussuunnittelijan koulutus järjestetään suunnittelutoimiston tiloissa, jossa kaikkia sisustussuunnittelijan työssä tarvittavia käytännöntaitoja voidaan harjoitella perusteellisesti. Pienessä ryhmässä jokaisen tarpeet pystytään huomioimaan yksilöllisesti.

Sisustussuunnittelijan koulutuksen sisältö

Harmonia Sisustuskoulun monipuolinen ja tehokas Sisustussuunnittelijan koulutus antaa sinulle kaikki suunnittelutyössä tarvittavat käytännöntaidot sekä ammatillisen tietämyksen ja osaamisen sisustussuunnittelijana työskentelyyn. Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle valmistumisesi jälkeen. Monet Sisustuskoulu Harmoniasta valmistuneista työskentelevät nyt esimerkiksi sisustussuunnittelijoina, sisustusassistentteina, stailaajina, keittiösuunnittelijoina, sisustusmyyjinä ja sisustusneuvojina.

Koulutus sopii kaikille

Aiempia opintoja tai kokemusta ei vaadita, sillä pystymme huomioimaan jokaisen tarpeet yksilöllisesti. Tärkeintä on innostus sisustamiseen sekä rohkeus lähteä toteuttamaan omia unelmia!

Tyytyväisiä opiskelijoita ympäri Suomen

Jokaisella vuosikurssilla on opiskelijoita läheltä ja kaukaa, ympäri Suomen. Sisustussuunnittelijan koulutuksen koulutussisältö on suunniteltu niin, että koulutukseen voivat osallistua kauempanakin asuvat. Pienryhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti ja ilmapiiristä muodostuu mukava ja rento.

Lisätietoja Sisustussuunnitelijan koulutuksesta saat soittamalla tai jättämällä soittopyyntö Harmonia Sisustuskoulun pääopettajalle, sisustusarkkitehti Sonja Hukkaselle, joka kertoo mielellään lisää koulutuksesta ja vastaa kysymyksiisi.

Soittoaika arki-iltaisin klo 17.30-20 välillä

Tai jätä yhteydenottopyyntö ja olen sinuun pian yhteydessä!

tervetuloa meille

Helppo tulla läheltä ja kaukaa

Kätevä sijainti idyllisessä Käpylässä mahdollistaa paikalle pääsyn helposti kaikkialta. Opiskelijat tulevat pääkaupunkiseudun lisäksi monista muistakin kaupungeista, Tampereelta, Turusta, Seinäjoelta – jopa Torniosta ja Rovaniemeltä asti. Harmonia Sisustuskoulun Sisustussuunnittelijan koulutuksen koulutussisältö ja aikataulu on suunniteltu niin, että koulutukseen voivat osallistua kauempanakin asuvat.