Harmonia Design School

sisustusalan
jatkokoulutus

hARMONIA MasterClass

HARMONIA MasterClass Jatkokoulutukset sisältävät lyhyitä, yleensä 1-2 päivän tai 1-2 illan mittaisia täsmäkoulutuksia sisustussuunnittelun eri osa-alueilta.

HARMONIA MasterClass -jatkokoulutuksiin voivat osallistua kaikki, jotka haluavat syventää tietämystään ja täydentää omaa osaamistaan  sisustussuunnittelun eri osa-alueilla. 

Tervetuloa mukaan!

Sisustuskoulu Harmonian järjestämät HARMONIA MasterClass Jatkokoulutukset on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita täydentää omia tietojaan ja taitojaan sisustussuunnittelussa. 

 • Syvennät omaa osaamistasi sisustussuunnittelussa
 • Laajennat sisustamisen tuote- ja materiaali tuntemustasi
 • Opit lisää sisustussuunnittelun eri osa-alueista
 • Tapaat inspiroivia luennoitsijoita ja opit ammattilaisilta
 • Tutustut sisustusalan luotettaviin yrityksiin 

koulutuskalenterin päivitys käynnissä...

KOULUTUSKALENTERI 2024

 • Koulutuskalenterin päivitys käynnissä! 
 •  Kevään koulutuskalenteri julkaistaan 19.2.2024.

MasterClass Sisustusluennot

Sisustussuunnittelun syventävän jatkokoulutuksen rungon muodostavat sisustusalan johtavien ammattilaisten pitämät luennot sisustussuunnittelun eri aihealueista. Luennoitsijat syventyvät kertomaan omasta erityisalueestaan tarkemmin koulutuksen teeman mukaisesti.

MasterClass Yritysvierailut

MasterClass Yritysvierailut järjestetään sisustusalan kiinnostavimpiin yrityksiin. Vierailulla tapaat sisustusalan osaajia, jotka laajentavat sisustussuunnittelun tuntemustasi omalla ammattitaidollaan ja erityisosaamisellaan. Vierailuilla tutustut sisustusalan luotettaviin valmistajiin ja maahantuojiin ja saat paljon uusia ideoita sisustamiseen.

MasterClass Keittiökoulutukset

Keittiösuunnittelu 1.

Keittiösuunnittelija kertoo, mistä keittiön suunnittelu kannattaa aloittaa ja ja miten keittiön suunnittelussa kannattaa edetä. Saat tietoa yleisimpien keittiövalmistajien eroista ja keittiöiden hintojen muodostumisesta sekä ohjeita keittiösuunnitelmien kilpailuttamiseen. Koulutuksen päätteeksi keittiösuunnittelija vastaa kysymyksiin ja antaa neuvoja keittiön suunnitteluun.

Keittiösuunnittelu 2. Materiaalit

Perehdymme keittiösuunnittelijan johdolla syvemmin keittiön materiaalien valintaan ja siihen, mitä keittiön suunnittelussa tulee huomioida. Vierailemme keittiöliikkeessä, jossa tutustumme keittiön runkomateriaaleihin ja mekanismeihin sekä keittiön ovi- ja pintamateriaaleihin ja niiden eroihin. Lisäksi tutustumme erilaisiin tasomateriaaleihin.

Keittiö 3. Kodinkoneet & kokkausilta

Tutustumme keittiön laitteisiin – saat paljon hyödyllistä tietoa keittiön kodinkoneiden valinnasta. Iltapäivän päätteeksi viemme keittiöopit teoriasta käytäntöön – pääset itse kokkaamaan ja maistelemaan ihania makuja!

MasterClass Märkätilakoulutukset

Kylpyhuonesuunnittelu

Kylpyhuonesuunnittelun koulutukset ovat inspiroivia, yrityksissä järjestettyjä koulutuksia, jotka tarjoavat syvempää tietoa kylpyhuonesuunnittelun aihepiireistä. Täsmäkoulutukset järjestetään pääkaupunkiseudun johtavissa sisustusalan yrityksen showroomilla tai yksityisissä tiloissa, jotka eivät ole avoinna kuluttajille.

Talotekniikka 1. Märkätilat

Märkätilojen suunnittelun koulutuksessa perehdytään  mm.

 • Mitä tulee huomioida märkätilojen suunnittelussa ja toteutuksessa?
 • Märkätilasuunnittelun lähtökohdat ja suunnittelua määrittävät tekijät
 • Vedeneristysmääräykset, uudisrakennusten märkätilat, saneerauskohteiden märkätilat
 • Materiaalivalintojen muistilista & tekniset asiat, jotka huomioitava suunnittelussa
Screenshot 2023-03-31 at 23-18-27 Nimetön suunn.malli - Nimetön suunn.malli-1.pdf

MasterClass Brändäys & Some

Brändäyksen salat -koulutus

Mitä Brändäys on? Tutustumme brändin rakentamisen keinoihin askel askeleelta. Saat ammattilaiselta parhaat vinkit oman brändin luomiseen sekä onnistuneen visuaalisen ilmeen rakentamiseen. Päivän aiheita ovat Mitä on Brändäys, Brändin luominen, Visio ja Arvot, Erityisyys, Tarina, Brändin määrittely, Visuaalinen ilme, Mitä tarvitset, Työkalut & Vinkit. Mukaansa tempaava kouluttaja innostaa ja kannustaa oman brändin rakentamiseen – lähde nyt rohkeasti mukaan!

Somen ABC-koulutus

Sisustusalan some-vaikuttaja kertoo mitä some ammattina on ja antaa ammattilaisen vinkkejä aloittelijoille. Koulutuksessa perehdytään tärkeimpiin some- kanaviin ja niiden hyödyntämiseen sisustussuunnittelussa. Opit, miten tehdään hyvä some-julkaisu, miten sisällön tuottaminen kannattaa aloittaa. Luvassa on paljon hyödyllisiä vinkkejä ja kehitysideoita tunnetulta sisustusalan some-vaikuttajalta. 

Sisustuskuvaus koulutus

Saat opastusta ja vinkkejä ammattimaisten sisustuskuvien ottamisessa sekä tutustut helppokäyttöisen kuvankäsittelyohjelman käyttämiseen suunnittelun apuvälineenä.

Opit ottamaan hyviä somekuvia itse kännykkäkameralla ja kuulet ammattilaisen parhaat vinkit sisustuksen kuvaamiseen ja kuvan käsittelyyn.  

lisätiedot

Koulutuksen hinta

MasterClass -koulutuksen hinnat julkaistaan koulutuskalenterin julkaisun yhteydessä.

Ilmoittautuminen MasterClass -koulutuksiin

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan MasterClass-koulutukseen alla olevasta linkistä ilmoittamalla koulutuksen tiedot (kurssin nimi ja ajankohta) sekä omat yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero – ja saat kurssimaksun sähköpostitse. Maksamalla kurssimaksun, vahvistat oman paikkasi koulutukseen. Koulutuspaikat täytetään siinä järjestyksessä kun kurssimaksu on maksettu.

Jos et pääse ilmoittautumaan koulutukseen yllä olevasta linkistä, voit lähettää tiedot koulutuksesta (kurssin nimi ja ajankohta) sekä omat yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero sähköpostitse osoitteella: sonja.ikonen@harmoniadesign.fi – niin saat kurssimaksun sähköpostitse.

* Jos koulutusta ei järjestetä, kurssimaksu palautetaan maksajalle täysimääräisenä.