Maalauskoulu

RIVEDIL Efektimaalit

Tämä kurssi toteutetaan yhteistyössä Decos Oy:n ja Sisustuskoulu Harmonian kanssa.

Su 3.3.2024 klo 10-17 (8h)

Koulutuspaikka: Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

Rivedil Sahara hiekkamaali on sisustusmaali, joka valmistettu erityisistä hartseista, täyteaineista ja hienosta hiekasta sekä lasista, jotka luovat vaikutelman hiekan liikkeestä. Materiaalin hienoiset karkean ja sileän erot luovat pinnasta eloisan. Materiaalin hiekat ovat mattoja ja vain sileät osat hohteisia. Sahara on helppo maalata ja sillä uudistatkin nopeasti koko huoneen tunnelman.
Voit valita hopean tai kullan hohtoisen hiekkamaalin tai täysin mattapintaisen vaihtoehdon. Valmisväreinä löytyy myös alumiini, pronssi sekä ruosteen värinen hiekkamaali. Sahara erikois-maalista on myös eri karkeuksia. 

Rivedil Persia on erikoismaali, jonka pinta on metallin hohtoinen. Siitä tulee mieleen hillitysti hohtava sametti. Persia tehdään yleensä Nuvola työkalulla pyörivällä liikkeellä, jolloin pinnan kuviot ovat pyöreitä ja pehmeitä. Metallin hohto antaa eloisuutta pinnalle ja toistaa valoa kauniisti.
Rivedil Persia erikoismaalista löytyy herkullisia värivaihtoehtoja. Tämä materiaali on suosittu niin yksityiskodeissa kuin julkisissa kohteissa. Loistava vaihtoehto, kun halutaan huonetilaan tunnelmaa.
Nämä erikoismaalit soveltuvat kuiviin sisätiloihin katto- ja seinäpinnoille. Näitä voidaan käyttää myös julkitiloissa tai wc-tilojen seinäpinnoissa. Näissä käyttökohteissa pinta suojataan sille sopivalla suoja-aineella.

Sisältö

Opetus tapahtuu pienryhmässä sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkasen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Sonjalla on takanaan yli 25 vuoden kokemus erikoispintojen toteuttamisesta.
Kurssilla tutustutaan kahteen Rivedilin erikoismaaliin; Sahara ja Persia ja harjoitellaan erilaisten pintojen toteutusta käytännössä. Saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan 6 erilaista erikoispintaa ja saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Viimeistellyt pinnat voivat olla karkeita tai sileitä, kiiltäviä tai metallin hohtoisia. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä. Rivedil on yksi maailman johtavia laadukkaiden erikoismaalien ja valmistajista.

MATERIAALIT

Koulutuksen hintaan sisältyy käytettävät materiaalit, maalausohjeet sekä upeat aidoilla materiaaleilla tehdyt värikartat kaikista kurssilla käytettävistä tuotteista. Lisäksi saat mukaasi kaikki tekemäsi (6 kpl ) erikoispintamallit.

KENELLE

Aiempaa kokemusta tai osallistumista aiemmille kursseille ei tarvitse olla. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Vähintään 8 henkilöä.

PAIKKA

Decos Oy, Viljelystie 15 B, 01840 Klaukkala

HINTA

150 €/ henkilö + erikoistyövälinepaketti (80 €). Hinta sisältää myös aamu- ja iltapäiväkahvit & pullat tai pikkuleivät. (sis. Alv 24%)

KOULUTTAJA

Sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkanen. Sonjalla on takanaan yli 25 vuoden kokemus erikoispintojen toteuttamisesta.

Ilmoittautuminen

Sähköpostitse: sonja.ikonen@harmoniadesign.fi

Lähetä omat yhteystietosi (nimi, postitusosoite ja puh) sähköpostitse, niin saat kurssimaksun, jolla varmistat paikkasi kurssille.

Kurssilaisten erikoisalennus

Kurssin käyneet saavat 15% alennuksen seuraavasta kertaostosta. Alennus voimassa 4 kuukautta kurssipäivästä ja se voidaan käyttää vain Decos Oy:stä ostettaessa.